THROUGH HER THICK & THIN
“Don't cry because it's over, smile because it happened."






Disclaimer:

This is a personal blog about a woman - as a daughter, a wife, a career woman, a homemaker, a mommy - and her thoughts and feelings through out her personal/work lives, as a citizen of her beloved country, her previous journey to motherhood and her journey as a mommy. This blog has no intention to offend or to have an influence on anyone. Read at your cost. Erti kata lain, if x suka, u r welcome to click the "X" on the top right hand corner. Erti kata lain lagi, tak payah ler baca...

Tuesday, 15 December 2009

About 3Ks

My aims before reaching the age of 30...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kurus

Kaya


Kahwin
.
.
.
.
.
.
Kurus - Masih mencuba dan terus mencuba

Kaya
- InsyaAllah, dengan berkat usaha yang berterusan

Kahwin - Plan dah ada, insyaAllah (he said: Baby, I tak nak u bgtau sapa2 lagi tau, tapi roughly bulan xxx, so blh la u ready..;p)
.
.
.
.
.

Semoga apa yang dirancang dan dihajati menjadi kenyataan

Amin


4 comments:

RARA said...

I suka u punya 3 k! same cam I :)

Naz said...

huhu tu la.. kalau ikut tahun, ada lg 12 months till i reach that age.. tp nak drag sikit ikut bulan la so august 2011, i'll be 30.. huwaaaa... cepat nyer.. harap2 dpt la meet the target of my 3ks ni.. ;p

RARA said...

im sure can! go for it sis!

u jual premium beautiful ekkk :)

Naz said...

aah i jual pb.. tinggal 1 last set je dah. interested? ke u pun jual jugak ra? hehehe :)